Medicijnen en inhaleren – Longpunt Zutphen

Longpatiënten gebruiken vaak – soms zelfs dagelijks – medicijnen. Het lijkt allemaal zo gewoon en automatisch te gaan. Toch blijkt in de praktijk dat medicijnen vaak niet goed ingenomen worden. Ook inhalatiemedicijnen worden niet op de juiste manier toegediend. Dit kan grote gevolgen hebben bijvoorbeeld bij een spoedopname in het ziekenhuis. Mevrouw drs. Suzanne Huisman-Verlangen, apotheker bij Mediq Apotheek de Brink geeft op woensdag 19 juni 2013 uitleg bij Longpunt Zutphen, locatie Het Bornhof, Hobbemakade 246.

U bent van harte welkom van 14:00 uur – 16:00 uur (zaal open vanaf 13:30 uur). Aan de toegang en het parkeren zijn geen kosten verbonden. Bezoekers worden verzocht geen vluchtige stoffen en geurtjes te gebruiken, veel longpatiënten hebben daar last van.

 

Longpunt: ontmoet elkaar, een initiatief van en georganiseerd door het Longfonds (voorheen Astma Fonds) biedt aan longpatiënten, hun omgeving (w.o. mantelzorgers) en zorgverleners periodieke ontmoetingsmogelijkheden.

Jaarprogramma

Longpunt de Achterhoek organiseert dit jaar twaalf bijeenkomsten: vier in Winterswijk, vier in Doetinchem en vier in Zutphen. Aan de bijeenkomsten zijn geen kosten verbonden en zijn voor alle belangstellenden toegankelijk. Het volledige jaarprogramma kunt u opvragen bij longpuntzutphen@longfonds.nl of kijk op www.gelderland.longfonds.nl

 

Medicijnen en inhaleren – Longpunt Zutphen
Schuiven naar boven