Verslag ScoZu september 2015

Op 9 woensdag 9 september was onze laatste toertocht van dit jaar. Wij vertrokken vanaf het Bornhof aan de Hobbemakade nadat het bestuur nog een kort filmpje van ons had gemaakt en ons had uitgezwaaid. Met een zonnetje in de rug vertrokken wij richting Voorst/Empe. Bij het pannenkoekenhuis in Voorst wachtte ons een verrassing, het Dagelijks bestuur van SPGCZ wachtte ons op en trakteerde ons op iets lekkers bij de koffie. Heerlijk!!! Het was om het seizoen af te sluiten. Volgend jaar starten we weer vanaf April en gaan door tot september elke tweede woensdag van de maand om 13.30 uur vertrekken wij vanaf het Bornhof aan de Hobbemakade Zutphen. Heeft u een scootmobiel of een fiets dan u mee doen. Voorwaarden voor deelnamen kunt u krijgen via info@platformgcz.com. Deelname komend jaar is weer gratis.

scozu1plus2

Verslag ScoZu september 2015
Schuiven naar boven