Verslag ScoZu rit van 13 juli 2016

 

ScoZu

Verslag van de Rit naar Eefde en Gorssel
 

Het was vanmiddag 13.00 uur toen wij nog maar met twee deelnemers stonden te wachten op de grote plens  bui  die ons te wachten stond. Ik dacht bij mij zelf er komen nooit nog meer deelnemers opdagen. Maar om 13.15 uur kwamen er zo links en rechts toch steeds 7 deelnemers aan.

We hadden een fietsende begeleider Arie. Iedereen had zich omgekleed in regen kleding en daar ging de groep door de stromende regen aan de tocht beginnen. Maar na een kwartier was het al droog. Het was wel koud maar iedereen was in een goede stemming. Eenmaal op de Deventerweg waren we ineens een deelnemer kwijt. Een stop gemaakt. Arie een eind terug gefietst maar zij was in geen velden of wegen meer te bekennen. Nadat wij de Deventerweg hadden verlaten hebben wij haar even gebeld wat er aan de hand was. Zij had mankementen aan de scootmobiel gekregen en was richting huis gegaan. Misschien goed als deelnemers eerst even melden als er iets is. De route verder met elkaar gereden richting Gorssel. Daar onze tussenstop gemaakt en gezamenlijk koffie of thee gedronken. De rest van de middag is het droog gebleven. Om 16.30 uur waren wij allemaal weer terug bij het Bornhof. Iedereen een tas met cadeaus gegeven het was weliswaar geen 5 december maar toch ging iedereen tevreden naar huis.
 
Met vriendelijke groeten,

Roelof Nijdeken 

Verslag ScoZu rit van 13 juli 2016
Schuiven naar boven