Verslag van de geplande ScoZurit op 10 augustus 2016

 

scozu

Het weer was een beetje twijfelachtig. In totaal waren er 5 deelnemers op komen dagen. Er hadden 4 deelnemers netjes afgebeld i.v.b de weerverwachting. En 1 had problemen met de Scootmobiel. Wij zijn met de 5 aanwezige deelnemers in overleg gegaan wat gaan wij doen. Uiteindelijk zijn we tot de beslissing gekomen om de rit af te blazen. Wij zijn met  ons allen bij het Bornhof naar binnen gegaan en hebben samen een kop koffie gedronken en een uurtje  gezellig gekletst. Daarna is iedereen naar huis gegaan, toen het weer aan het opklaren was. Van de aanwezige deelnemers hadden zij wel een voorstel om het volgende jaar iedere maand twee woensdagen in te plannen, als de eerste woensdag door slecht weer wordt afgeblazen zodat de opvolgende woensdag als tweede kans dan misschien wel door kan gaan. De volgende rit is op woensdag 14 september. Vertrek is vanaf het Bornhof aan de Hobbemakade om 13.15 uur.

Met vriendelijke groet,

Roelof Nijdeken

Verslag van de geplande ScoZurit op 10 augustus 2016
Schuiven naar boven