Jong en op zoek naar werk, school of stage? / 2gettherecoaching

img-20160811-wa0004

 

Jong en op zoek naar werk, school of stage?

Bekijk onze promotievideo :

2GetThere Zutphen is een gemotiveerd team dat keihard aan de slag is om jongeren te helpen naar school, stage of werk. Onze coaches helpen jongeren met het schrijven van een unieke sollicitatiebrief, het maken van een sterk curriculum vitae, het ontwikkelen van zelfvertrouwen of het vinden van intrinsieke motivatie. Zonder oordeel en met persoonlijke aandacht. Ons team is heel divers en ons netwerk groot. Onze coaches hebben allemaal een andere achtergrond, opleiding en levenservaring. Op de site kun je de profielen van de coaches vinden en bekijken door wie je graag gecoacht wilt worden. Coaching door 2GetThere is geheel kosteloos. Ben of ken jij iemand die onze hulp goed kan gebruiken? Neem dan de eerste stap en meld je aan!

www.2gettherecoaching.nl

 

2get

Jong en op zoek naar werk, school of stage? / 2gettherecoaching
Schuiven naar boven