Uitnodiging Huntendwarspop 2017

Huntendwarspop wil zoveel mogelijk mensen met een beperking (verstandelijk, psychisch, lichamelijk) in de gelegenheid stellen als reguliere bezoekers deel te nemen aan het zomerse Achterhoekse popfestival Huntenpop in Ulft.

  • Het terrein wordt zo ingericht dat mensen met en zonder een beperking samen kunnen genieten van de muziek en die unieke festivalsfeer. Met bijvoorbeeld rolstoelpodia, voor rolstoelers maar ook als je met een beperking een ‘speciaal’en/of rustiger’ plekje verdient.

  • Voor mensen met een beperking (en de begeleiding die zij nodig hebben) zijn er entreekaarten voor een lagere prijs.

  • Doordat Huntendwarspop actief mensen met een beperking uitnodigt om naar het festival te komen, waren er vorige jaren veel mensen met beperking aanwezig, zodat men zich niet alleen en ‘anders’ voelt.

> Voor 2017 staat vast dat onder andere KENSINGTON, CHEF’SPECIAL, DELAIN, NAVARONE, DRIVE LIKE MARIA, BÖKKERS, KRAANTJE PAPPIE, PAUL ELSTAK, KING KING, WARD THOMAS, THE GRAND EAST, DAAN, PROJEKT RAKIJA, GIOCATORI, DANJAH komen optreden. Wow! Er zijn ook andere activiteiten bij zoals een marktje met kleren/snoep/muziek, kramen met eten/drinken, en wie weet weer kermisattractie The Wild Thing, en  acrobatiek/theater, darts.

 Hunten(dwars)pop 2017, zaterdag 12 augustus, DRU Park in Ulft (Achterhoek)

      Poort open: 12.00 uur. Het programma start om 13.00 uur.

Snel kaarten bestellen! Je kunt als groep (zorgorganisatie) of individueel kaarten kopen tegen een goedkoper tarief. Voor het bestellen van tickets: www.huntendwarspop.nl/tickets of stuur een email naar dwars@huntendwarspop.nl.

 

Voor uitgebreide informatie klik op poster

 

 

 

 

 

Uitnodiging Huntendwarspop 2017
Schuiven naar boven