Verkiezing Meest Toegankelijke Gemeente 2018

 

Beste heer / mevrouw,

Heeft u uw gemeente al beoordeeld voor de verkiezing van de Meest Toegankelijke Gemeente van Nederland 2018? Let op: vul vooral ook een beoordeling in als uw gemeente minder goed toegankelijk is.

Beoordeel uw gemeente
Beoordelen kan via www.mtg2018.nl. Wij willen u vragen om zelf een beoordeling in te vullen en dit bericht te verspreiden onder ervaringsdeskundigen. Met deze verkiezing wordt duidelijk hoe het staat met de toegankelijkheid van de Nederlandse gemeenten én wat de best/slechtst toegankelijke gemeenten van Nederland zijn zodat zij aan de slag gaan met de toegankelijkheid.

Ranglijst
De uitkomst wordt getoond in een ranglijst met als doel om gemeenten op een opbouwende manier te inspireren en aan te moedigen. Om in de ranglijst terecht te komen hebben gemeenten minimaal 10 beoordelingen nodig. Benieuwd op welke plek in de ranglijst uw gemeente staat? Hou www.mtg2018.nl/tussenstand in de gaten voor de actuele tussenstand.

Alvast bedankt voor uw aandacht en hulp. Samen maken we Nederland toegankelijker!

Met vriendelijke groet,

Team Ongehinderd, mede namens Nederland Onbeperkt
Bogert 31-04, 5612 LX Eindhoven
info@ongehinderd.nlwww.ongehinderd.nl
Kantoor: 040-7803333

Verkiezing Meest Toegankelijke Gemeente 2018
Schuiven naar boven