” Kers op de taart “

Van maandag 1 oktober tot en met zaterdag 6 oktober 2018 was het de Week van de Toegankelijkheid met als thema: LEKKER VRIJ! Doen wat je zelf wilt.

Tijdens deze week heeft Stichting Platform Gehandicapten & Chronisch Zieken (SPGCZ) in Zutphen drie keer een ‘Kers op de taart’ uitgereikt aan organisaties en personen die zich inzetten om mensen met een beperking op een gelijkwaardige manier te laten deelnemen aan alle vormen van recreatie. Het PGCZ behartigt de belangen van gehandicapten, chronisch zieken, oudere en kwetsbare burgers in de gemeente Zutphen.

  • Op dinsdag 2 oktober 2018 om 10.00 uur aan Dorine Ruter van Hotspot Hutspot bij Wijkcentrum Waterkracht. Dorine zorgt ervoor dat jongeren mee kunnen doen met o.a. koken in een groep en dat het gebouw toegankelijk blijft voor iedereen. Er worden activiteiten gegeven waar iedereen aan mee kan doen.
” Kers op de taart “
Schuiven naar boven