Aan de slag Zutphen woensdag 21 november 2018

Wat was het een geweldig feest in De Kaardebol – Zutphen ter ere van het 1-jarig bestaan van Aan de Slag in Zutphen! De sfeer was goed, er waren mooie gesprekken en heerlijke hapjes. Namens de gemeente sprak wethouder Laura Werger veel waardering en dank uit aan alle aanwezigen. Vrijwilligers reikten daarna certificaten uit aan organisaties waar ze hebben meegewerkt om hen te bedanken voor de samenwerking.

Geweldig dat er zoveel betrokken mensen in Zutphen zijn die hebben bijgedragen om het eerste jaar tot zo’n succes te maken; maatschappelijke organisaties én vrijwilligers. Op naar nog vele jaren Aan de Slag in Zutphen!!

SPGCZ is hier vanaf het begin bij betrokken en de vrijwilligers van ‘aan de slag’ fietsen elke maand mee met onze ScoZu groep.

Aan de slag Zutphen woensdag 21 november 2018
Schuiven naar boven