Kandidaten gezocht Mindset Wonen Nijmegen

 

 

 

In de nieuwe Nijmeegse wijk Woenderkamp zal Mindset Wonen gebouwd worden, een woonproject dóór en vóór mensen met een lichamelijke beperking. Mindset Wonen is zelfstandig wonen, in een eigen appartement op maat, met ruimte voor ontmoeting en samen dingen doen.

De essentie van Mindset Wonen is de eigen regie over eigen leven, ook voor mensen met een lichamelijke beperking. Zelf bepalen hoe je leven er uit ziet, zelfstandig, meedoen in de samenleving, niet alleen maar samen met de andere deelnemers aan Mindset Wonen. ‘Samen zelfstandig zijn’ noemen we dat.

Mindset Wonen realiseert in samenwerking met Woningcorporatie Talis de appartementen in de Woenderkamp. Deze nieuwe Nijmeegse wijk is gelegen net over de Waal, tussen de Waalbrug en de Oversteek, vlakbij het NS-station Lent en andere stadsvoorzieningen. En vandaar is het maar een korte sprong naar het centrum van Nijmegen. De bouw start in 2020 en er zijn nog enkele appartementen vrij voor mensen die mee willen doen met Mindset Wonen.

 

 

Wilt u dit bericht delen? Kent u kandidaten? Bent u een kandidaat? 

Bel of mail

T:0615064273 

E: mindsetwonen@gmail.com 

www.mindsetwonen.nl 

Meer informatie:

Advies en ondersteuning van vereniging MindsetWonen, ter realisatie van zelfstandig wooninitiatief voor mensen met een beperking

 

Hier kan je de flyer bekijken en downloaden:

Flyer mindset.

Kandidaten gezocht Mindset Wonen Nijmegen
Schuiven naar boven